مقالات آموزش بازاریابی (21)
درس چهارم: پيشنهادهاي بازاريابي- محصولات، خدمات و تجربياتنيازها و خواسته هاي مشتري از طريق پيشنهاد بازاريابي برآورده مي شود؛ پيشنهاد بازاريابي تركيبي از محصولات، خدمات، اطلاعات و يا تخصص هايي است كه براي رفع نياز يا خواسته اي به بازار عرضه می شود. پيشنهاد بازاريابي، محدود به كالاهاي فيزيكي نيست، بلكه شامل خدمات، فعاليتها و مزيتهايي است كه براي فروش عرضه شده، به صورت غير ملموس مي باشند و شامل اعطاي مالكيت هيچ چيزي نمي شوند. به عنوان مثال مي توان به خدمات بانكي، خطوط هواپيمايي، هتلها، خدمات مالياتي و تعميرات خانه اشاره كرد. پيشنهاد بازاريابي، در مقياسي وسیع تر…
درس پنجم: ارزش و رضايت مشتري مصرف كنندگان، معمولاً با طيف گسترده اي از محصولات و خدمات روبرو هستند كه نياز خاصي را بر طرف مي كنند. آنها چگونه يك پيشنهاد بازاريابي خاص را از بين گزينه هاي مختلف انتخاب مي كنند؟ آنها به پيش بيني ارزش و ميزان رضايتي كه هر پيشنهاد برايشان ايجاد مي كند پرداخته و بر اساس آن خريد مي كنند. مشتريان رضايتمند مجدداً خريد مي كنند و در مورد تجربه خوب خود با ديگران صحبت می کنند، مشتريان ناراضي، معمولاً به محصولات رقبا روي آورده و به بي اعتبار كردن محصول نزد ديگران مي پردازند.…
درس ششم: داد و ستد و ارتباطات بازاريابي زماني رخ مي دهد كه مردم تصميم مي گيرند نيازها و خواسته هايشان را از طريق ارتباط داد و ستد سازند، داد و ستد به دريافت شيء مطلوب از كسي در ازاء اعطاي چيزي گفته مي شود. به زبان ديگر، بازارياب تلاش مي كند تا پاسخي به پيشنهاد بازاريابي ايجاد شود. ممكن است اين پاسخ فراتر از خريد يا داد و ستد كالاها و خدمات باشد. به عنوان مثال، يك كانديداي سياسي به دنبال رای، كليسا به دنبال عضوگيري و يك گروه اجتماعي به دنبال مورد قبول قرار گرفتن ايده هايش مي…
درس هفتم: بازارها مفاهيم داد و ستد و ارتباطات ما را به سوي مفهوم بازار سوق مي دهد. بازار، مجموعه اي از خريداران بالقوه و بالفعل يك كالا. اين خريداران داراي نياز يا خواسته مشتركي هستند كه مي توان آن را از طريق داد و ستد مرتفع ساخت. بازاريابي يعني مديريت بازارها به شكلي كه منجر به ارتباط سودآوري با مشتري شود. به هر حال، ايجاد اين ارتباطات نياز به تلاش دارد. فروشندگان بايد به جستجوي خريداران بپردازند، نيازهاي آنها را شناسايي كنند، پيشنهادهاي بازاريابي خوبي طراحي كنند، قيمت را مشخص كنند، به آنها اطلاع بدهند، انبار كنند و تحويل…
درس هشتم: طراحي استراتژي بازاريابي بر اساس مشتري پس از درك مفهوم مصرف كننده و بازار، مديريت بازاريابي مي تواند به طراحي استراتژي بازاريابي بر اساس مشتري بپردازد. تعريف ما از مديريت بازاريابي، هنر و علم انتخاب بازار هدف و ايجاد رابطه سودمند با آن است. هدف اصلي مدير بازاريابي يافتن، جذب كردن، حفظ كردن و رشد دادن رابطه با مشتريان از طريق ايجاد، ارائه و انتقال ارزش هاي برتر مورد نظر مشتري مي باشد. براي طراحي يك استراتژي موفق بازاريابي، مدير بازاريابي بايد ابتدا به دو سوال مهم پاسخ دهد : خدمتگذار كدام مشتريان هستيم (بازار هدف ما چيست؟)…
درس نهم: گرايش هاي مديريت بازاريابي خواسته مديريت بازاريابي، طراحي استراتژي براي ايجاد رابطه سودمند با مشتريان هدف مي باشد. اما چه فلسف هایي بايد به اين استراتژي ها جهت بدهد؟ چه وزني بايد به خواسته هاي مشتري، سازمان و جامعه داد؟ در موارد بسياري اين خواسته ها با هم در تضاد هستند. پنج رويكرد متفاوت وجود دارد كه سازمان ها بر اساس آنها شكل گرفته و استراتژي بازاريابي را به اجرا در مي آورند: توليد، محصول، فروش، بازاريابي و اساس بازاريابي اجتماعي. رويكرد توليد رويكرد توليد بر اين طرز فكر شكل گرفت كه مصرف كننده محصولي كه در دسترس…
درس دهم: آماده كردن طرح و برنامه بازاريابي يكپارچه استراتژي بازاريابي شركت، طرحي كلي در مورد مشترياني كه شركت به آنها خدمت مي كند و نحوه ايجاد ارزش براي آنها را ترسيم مي نمايد. پس از آن، بازارياب به تهيه برنامه بازاريابي مي پردازد كه هدف آن ارائه ارزش مورد نظر به مشتري هدف ارائه مي باشد. برنامه بازاريابي، با عملي كردن استراتژي بازاريابي، رابطه با مشتري را برقرار مي كند. اين برنامه از آميخته بازاريابي تشكيل شده كه مجموعه اي از ابزارهاي شركت براي اجراي استراتژي بازاريابي مي باشد. ابزارهاي اصلي آميخته بازاريابي به چهار گروه تقسيم بندي شده…
صفحه فرودهایی که برای تبلیغات و بازاریابی مورد استفاده قرار می گیرند از مجموعه عوامل و بخش هایی تشکیل می شوند که قابل شرح باشند. این اجزاء سازنده نشان می دهند که اساس و شالوده اکثر صفحه فرودها از چه چیزهایی تشکیل می شود و همچنین می توانند برای ایجاد محتوای صفحه فرودتان همچون رهنمودی مورد استفاده قرار بگیرند. پنج رکن اصلی برای ایجاد یک صفحه فرود وجود دارد که باید حتما رعایت شود و هر کدام ازاین عوامل می توانند به بخش های کوچکتری نیز تقسیم شوند: پیشنهاد فروش تان که باید ویژه و منحصر به فرد باشد عنوان…
هر زمانی که امکان آن وجود داشته باشد، باید از ویدئو در صفحه فرودتان استفاده کنید. اینکار یک روش ارتباطی است که بازدید کننده سایت بدون خواست و اراده خود درگیر تبلیغات شما می شود و توجه او معطوف به تبلیغات تان می گردد. بررسی که توسط eyeviewdigital.com انجام شده، نشان می دهد که با استفاده از ویدئو در صفحه فرود می توانید میزان خریداران واقعی تان را تا %80 افزایش دهید. مردم از اواسط قرن بیستم چشم به صفحه تلویزیون هایشان دوخته اند واز آن زمان تاکنون تلویزیون تاثیر فوق العاده زیادی بر زندگی افراد داشته است. ویدئوی درون…
باید سعی کنید که در هر تبلیغی که از طریق اینترنت انجام می دهید، از صفحه فرود استفاده نمایید. شاید شما بخواهید چندین محصول را به فروش برسانید و یا این که تبلیغاتی انجام دهید که گروه های مختلفی از مصرف کنندگان، مخاطب آن باشند بنابراین صفحه اصلی سایت شما نمی تواند از پس این سطح از تبلیغات بر بیاید. سبک و کارایی تبلیغات اینترنتی شما مطابق با منابع مورد استفاده تان، متفاوت خواهد بود (شما می توانید از PPC ،organic advretizing*، ایمیل، رسانه های ارتباطی نوین مانند Facebook و بنرهای تبلیغاتی استفاده نمایید) بنابراین سعی کنید طوری از این…
جدیدترین مطالب سایت آموزش بازاریابی
- 10 وب سایت برتر درج آگهی رایگان و تبلیغات اینترنتی رایگان
- آموزش بازاریابی شبکه ای: جلسه ششم، بررسی شرکت ها
- بازاريابي شبكه اي
- آموزش بازاریابی شبکه ای: جلسه پنجم، بررسی پلن
- چهار اصل مهم برای ترغیب و تشویق دیگران
- آموزش بازاریابی شبکه ای: جلسه چهارم، دعوت حرفه ای
- آموزش بازاریابی شبکه ای: جلسه سوم، پارادیم شیفت
- آموزش بازاریابی شبکه ای: جلسه دوم، اهرم و تصاعد
- آموزش بازاریابی شبکه ای: جلسه اول، چرا بازاریابی شبکه ای؟
- هفت راه مدیریت زمان که می تواند کارایی تان را بهبود ببخشد